Півзахисник олімпійської збірної України Микола Михайленко після матчу з Аргентиною (0:2) у 3-му турі групового етапу Олімпіади-2024 розповів, хто є його головними мотиваторами.
– Твоя дружина була з тобою. Наскільки це підтримує на таких турнірах?
– Так, це дуже серйозна підтримка. Це, мабуть, найбільша підтримка в моєму житті. І плюс ще приїхала і моя мама, і її мама, тому це втричі більша підтримка. Вони надзвичайно хвилюються.
Було дуже приємно бачити їх, і хотілося грати для них в тому числі, хотілося грати для всіх моїх рідних, близьких, для мого брата, який зараз постійно на фронті, воює. Саме він теж мене дуже сильно підтримує.
Я б дуже сильно хотів, щоб війна закінчилася, щоб він теж мав змогу приїжджати на матчі до мене. Але поки так, і в нього там своя місія. Хтось повинен захищати нас, і саме такі надзвичайно сильні люди нас і захищають.
– Він щось написав після цього матчу?
– Він завжди щось пише, ми з ним завжди зідзвонюємося. Звісно, він казав подякувати всім хлопцям, персоналу, тренерському штабу. Він і сам подякував в інстаграмі.
Він дуже сильно нас підтримував, він з хлопцями передавав нам прапор, який завжди був з нами в роздягальнях. Це дійсно крутий момент. Ти завжди дивишся на цей прапор і завжди згадуєш, заради чого нам є грати.
– Просто написав, подякував чи, може, щось сказав?
– Підтримав, подякував. Сказав не засмучуватися, тому що все ще попереду, і це безцінний досвід все ж таки – зіграти проти таких футболістів і таких команд цікавих.
– А після Марокко писав щось радісне?
– Так, звісно. Він казав, що вони дивилися. Дуже сильно переживали і були дуже сильно раді. Писав, що ми найкращі, і всім привіт, – сказав Михайленко в ефірі ВЗБІРНА.
Читай також: "Карпати" викупили в "Шахтаря" контракт Андрія Булези